Google Pixel 4a виявився найбільш продаваним смартфоном

Представлений на початку серпня среднебюджетной смартфон Google Pixel 4a встиг стати лідером продажів на двох найбільших торгових майданчиках США – Amazon і Best Buy. Пристрій з’явився в списках Best Sellers. На момент публікації новини, в рейтингу поточних продажів на сайті Amazon Pixel 4a був зміщений з першого місця смартфоном Samsung Galaxy A20s, але кілька годин до цього новинка Google лідирувала. Слідом за ними – Moto G Power, Galaxy S9 і Galaxy A51.

В Best Buy новинка продовжує утримувати перше місце, конкуренцію складають iPhone SE 2-го покоління, тільки що представлений Galaxy Note 20 Ultra і Moto Edge 5G. Мова йде тільки про розблокованих смартфонах, тобто реалізуються ні з контрактом оператора (поширена в США практика). Минулорічний доступний смартфон Google, Pixel 3a, посприяв зростанню загального продажу пристроїв лінійки Pixel більш ніж в два рази.

Google Pixel 4a доступний в єдиній конфігурації з 5,81-дюймовим дисплеєм OLED, 8-ядерним Snapdragon 730, 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ накопичувача, основною камерою на 12,2 Мп і акумулятором 3140 мАг з підтримкою швидкої зарядки (18 Вт).

IT PediY: