Xiaomi вже працює над наступною версією оболонки MIUI 13

Вчора компанія Xiaomi поділилася чималою кількістю інформації про майбутню версії своєї прошивки MIUI 12. Разом з тим, стало відомо, що компанія вже почала працювати над наступною версією – MIUI 13.

Причому, ця інформація є не слухом, а виходить безпосередньо від Xiaomi. Команда MIUI User Research Team опублікувала повідомлення в Mi Community China незабаром після онлайн-заходи, присвяченого MIUI 12. Ця публікація закликає зацікавлених користувачів взяти участь в опитуванні Feature Design for MIUI 13. Іншими словами, компанія хоче знати, які зміни в дизайні нової версії оболонки будуть найбільш бажаними і важливими для користувачів, щоб зосередити свої зусилля саме на цих аспектах.

Xiaomi підтвердила, що вже працює над наступною версією оболонки MIUI 13

Поки що не повідомляються будь-які подробиці про прошивці наступного покоління. Швидше за все, вона вийде вже в наступному році, так як навіть MIUI 12 ще не має статусу стабільної версії і лише проходить етап бета-тестування. Поява стабільної версії MIUI 12 для першої партії смартфонів очікується тільки до кінця червня.

IT PediY: