Для смартфонів Xiaomi доступна тема із трьома стилями «блокування екрану»

Редакція itpedia продовжує екскурс до «глибини» програми MIUI Themes. Цього разу любителям унікалізованих смартфонів Xiaomi/Redmi/POCO пропонується пакет рішень, назва якого в перекладі з англійської виглядає як «Чиста витонченість» або «Чистота елегантності».

Pure Elegant порадує власників пристроїв екосистеми «Сяомі» привабливим поєднанням домінуючих білого та чорного кольорів з рожевим, зеленим та світло-бузковим відтінками, іконками декількох форм, красивою панеллю повідомлень, осучасненим рядком стану та великою кількістю налаштувань, які напевно сподобаються любителям експерименту.

Pure Elegant додасть вашому Xiaomi/Redmi/POCO преміальний зовнішній вигляд, причому зробить це абсолютно безкоштовно завдяки зусиллям розробника в особі персонажа під ніком Desity.

«Вага» пакета налаштувань, порівняно з більшістю запропонованих раніше тем, мізерно мала і становить лише 6,4 Мб.

Чиста витонченість швидко і без проблем встановлюється на всі моделі пристроїв екосистеми Сяомі з прошивкою від MIUI 12 і вище. У разі виникнення будь-яких труднощів із завантаженням, доцільно активувати опцію зміни регіону на Індію за вказаною тут інструкцією.

Посилання на завантаження “Чистої елегантності” – http://zhuti.xiaomi.com/detail/7faf1e09-2834-4e33-9292-f508f898636b.

IT PediY: