Кур’єри «Нової пошти» почали використовувати новий спосіб безготівкової оплати

Логістичний оператор “Нова пошта” повідомив про початок прийому кур’єрами безконтактної оплати. Для цього вони використовують мобільний додаток ОщадPay, розроблений державним Ощадбанком у партнерстві з платіжною системою Visa.

У прес-службі банку з цього приводу зазначили, що клієнти “Нової пошти” зможуть розраховуватися з кур’єрами банківськими картками з NFC-чіпом. Крім цього, кур’єри прийматимуть оплату через платіжні системи Google та Apple. Для їх використання у смартфоні має бути встановлений NFC-модуль. Електронні чеки про оплату будуть завантажуватись у програму «Нова пошта» або надсилатися в SMS-повідомленні.

Для прийому платежів кур’єрам достатньо мати Android-смартфон із NFC-модулем. Встановити аплет ОщадPay можна з Google Play. Із повідомлення Ощадбанку випливає, що новий спосіб прийому оплати вже використовується кур’єрами логістичного оператора у десяти українських регіонах, у тому числі у Києві, Львові, Одесі, Полтаві та Черкасах.

“Нова пошта” представлена ​​на українському ринку з 2001 року. Вона є безперечним лідером сегменту експрес-доставки. Філіальна мережа компанії налічує понад 7 тис. відділень, що працюють по всій країні.

IT PediY: