MIUI 13 отримає «системний захист від шахрайства»

Офіційна прем’єра програмної оболонки MIUI 13 відбудеться завтра. З опублікованого в Weibo-акаунті Xiaomi повідомлення випливає, що вона буде захищена від шахрайських дій на рівні системи. На жаль, жодних деталей нової технології у пості Xiaomi не наводиться. У компанії стверджують, що нова програмна оболонка буде більш стабільною та швидкою.

Деталі
За три роки використання продуктивність MIUI 13 знизиться лише на 5%. Інженерам Xiaomi вдалося збільшити плавність роботи системних програм на 26%.

 

Варто зазначити, що завтра Xiaomi представить одразу дві програмні оболонки. Одна з них призначатиметься для смартфонів, а інша – для планшетних комп’ютерів. На даний момент MIUI 13 Pad підтримує роботу з 3 000 найкращих аплетів. Жодних проблем із їх використанням на планшетному комп’ютері у користувачів не виникне.

 

Згідно із заявою заступника глави Xiaomi Ч. Ченга, смартфони з лінійки Xiaomi 12, прем’єра яких відбудеться завтра, поставлятимуться на ринок з MIUI 13 «з коробки». Першими нову програмну оболонку отримають пристрої Redmi K40, Xiaomi Mi 11, Mi 11 Pro та Mi 11 Ultra.

IT PediY: