Тема для «перетворення» інтерфейсу смартфона Xiaomi на «iPhone з iOS 14»

Ця замітка буде цікава фанатам iPhone, яких життєві обставини на шляху до омріяного «яблука» змусили тимчасово користуватися смартфоном з асортименту Xiaomi. Йдеться про оснащення девайса темою, яка точно копіює «яблучну» iOS 14. Отже, поїхали!

Назва пакету кастомізацій – iOS 14x Pro. У ній реалізовані класичні рішення купертинців, які можна без проблем екстраполювати на будь-який більш-менш свіжий смартфон Xiaomi/Redmi/POCO під керуванням MIUI 11 або MIUI 12. Встановлення теми, як запевняють розробники, «спрощено до неможливості».

Рішення iOS 14x Pro привнесе повністю «злизаний» з першоджерела пакет іконок, разом з оригінальним екраном блокування та кількома шпалерами. Все це додасть вашому «китайцю» айфоноподібного вигляду.

На додаток до перерахованого, на смартфон прилетять кілька віджетів з інформацією про погоду, час тощо, а також невідмінні від «яблучних» звуки викликів та повідомлень.

Для встановлення теми, що обговорюється, зміна регіону, як правило, не потрібна за умови самостійного пошуку «iOS 14x Pro» в MIUI Themes. Якщо щось піде не так, завжди можна поміняти локацію пристрою на Індію, керуючись покроковою інструкцією.

IT PediY: