WhatsApp перестав працювати на смартфонах по всьому світу

Значна кількість власників iPhone безуспішно намагається запустити програму WhatsApp. В даний час айфони від 13 серії і нижче зіштовхуються зі збоєм. Географія проблеми – весь світ, інформує Gizmochina.

Згідно з численними повідомленнями в “Твіттері”, власники “яблучних” девайсів скаржаться на вихід програми з ладу при кожній спробі його запуску. Через це неможливо ні потрапити до чату, ні прочитати вхідні повідомлення, ні надіслати нові.

За словами експертів, останнім часом в AppStore не було нових оновлень «ВотсАпп».

Примітно, що бета-тестове складання також зіткнулося з багом, що обговорюється. Не виключено, що джерелом проблеми можуть бути неполадки на серверах материнської для «ВотсАпп» компанії «Фейсбук» або пов’язана з помилкою iOS (другий варіант, за запевненням фахівців, виглядає малоймовірним).

За словами громадян, які відписалися в «Твіттері», проблема зачіпає як звичайну, так і бізнес-версію програми. Ситуація ускладнюється тим, що збій охопив не лише нову версію iOS 15.2, а й більш старі збирання.

Причина бага на момент написання статті залишається невідомою. Які саме заходи вживаються для усунення збою, поки що неясно

IT PediY: