Карти для отримання “ковидної тисячі” від monobank неможливо використовувати за призначенням

Monobank є безумовним лідером за кількістю емітованих спеціальних карток, призначених для отримання державної допомоги. Цього тижня клієнти звинуватили його у видачі платіжних карток, які не можна використовувати за призначенням.

О. Покидін, який оформив спецкарту в рамках держпрограми «е-Підтримка» для отримання «ковидної тисячі», звернув увагу на той факт, що на ній немає терміну дії з CVC-кодом. Без цих даних використовувати картку для оплати дозволених покупок у глобальній мережі не можна.

Чоловік звернувся із цього приводу до співробітника служби техпідтримки monobank. Йому відповіли, що зазначених реквізитів на картах, що видаються в рамках держпрограми «е-Підтримка», справді немає. Це недоопрацювання банківського сервісу. Найближчим часом її буде виправлено.

Реалізація держпрограми розпочнеться 19 грудня. Її бета-тестування в аплеті Дія розпочалося 13 грудня. Журналістам вдалося дізнатися, що Альфа-банк, Укргазбанк та ПриватБанк видають карти для отримання «ковидної тисячі» з усіма необхідними для оплати покупок в інтернеті реквізитами. За даними співзасновника monobank О. Гороховського, спецкарти в банківському сервісі вже встигли отримати 1,15 млн. українців.

IT PediY: